top of page

Τα ΝΑΙ και τα ΟΧΙ για τα σκουλαρίκια «πολυέλαιος»

Χωρίς αμφιβολία ένα από τα ποιο εντυπωσιακά και ελκυστικά κοσμήματα που μπορείτε να φορέσετε είναι ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια «πολυέλαιος». Ένα λαμπερό ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια με το ανάλογο χτένισμα και ντύσιμο, προσθέτει πάντα γοητεία και αρχοντιά. Όσο όμως όμορφο και εντυπωσιακό είναι, τόσο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες για να αναδειχθεί.

Θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας μερικά ΝΑΙ και ΟΧΙ μυστικά που θα κάνουν τη συνολική σας παρουσία όμορφη και εντυπωσιακή.

ΝΑΙ - Επιλέξτε το σωστό μήκος για εσάς, ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας. Αν είστε πολύ μικροκαμωμένη με πολύ λεπτά χαρακτηριστικά, αποφύγετε τα πολύ ογκώδη και μεγάλης επιφάνειας κοσμήματα. Το ίδιο ισχύει και για το στρογγυλό πρόσωπο που ενώ θα του χαρίσει ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια αυτά δεν θα πρέπει να είναι παρά πολύ κάτω από τη γραμμή του προσώπου.

ΟΧΙ - Μην φοράτε εντυπωσιακά κολιέ. Τα μακριά σκουλαρίκια είναι από μόνα τους εντυπωσιακά και γιά αυτό δεν πρέπει να αποσπάται η προσοχή σε άλλα σημεία. Ένα απλό μενταγιόν με ένα διακριτικό στοιχείο, ταιριάζει πολύ καλύτερα.

ΝΑΙ – Ανασηκώστε τα μαλλιά σας. Αναδείξτε την ομορφιά από τα σκουλαρίκια σας δένοντας τα μαλλιά σας σε ένα κομψό κότσο ή αλογοουρά. Απομακρύνετε τα μαλιά από τα αυτιά σας και αφήστε τα κοσμήματα να λάμψουν πραγματικά.

ΟΧΙ - Μην τα φοράτε στο γραφείο ή κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα σκουλαρίκια «πολυέλαιος» είναι πολύ κομψά και σέξι, ταιριάζουν περισσότερο με βραδινά φορέματα και δεν αποτελούν τη καλύτερη επιλογή για το γραφείο. Αν πραγματικά επιμένετε να φορέσετε, επιλέξτε όσο γίνεται κοντύτερα και ποιο διακριτικά.

ΝΑΙ – Ταιριάζουν καλυτέρα με μακριές κλασικές τουαλέτες παρά με προκλητικά μίνι φούστες

ΟΧΙ - Μην τα φοράτε για μια ολόκληρη ημέρα. Βάλτε τα την τελευταία στιγμή πριν βγείτε έξω. Μια και είναι σχετικά βαριά, θα ήταν φρόνιμο να μην τα φοράτε για μεγάλο χρονικό διάστημα . Κρατήστε τα για μια λαμπερή και εντυπωσιακή βραδινή έξοδο.

ΝΑΙ – Τα σκουλαρίκια «πολυέλαιος» φοριούνται από οποιαδήποτε ηλικία. Ο καθένας αξίζει μια εντυπωσιακή πινελιά. Είναι υπέροχα είτε είστε 20 ή 40 ή 60.

Φιλικά

Χειροποιήματα, www.doingart.gr

Επιλεγμένες Δημοσιεύσεις
Πρόσφατες Δημοσιεύσεις
Αρχείο
Αναζήτηση με λέξεις-κλειδιά
bottom of page