top of page

Τα 5 πιο hot ΧΡΩΜΑΤΑ για το Καλοκαίρι του 2015


Κορίτσια τι λέτε για φέτος, φωτεινό λευκό ή έντονα χρώματα; Αυτό το καλοκαίρι δεν χρειάζεται να προβληματίζεστε με τις επιλογές σας. Ξέρουμε όλες ότι το λευκό είναι το πιο cool διαχρονικό χρώμα της πασαρέλας, ανεξάρτητα αν υιοθετήσετε το στυλ των Seventies ή έχετε τάση για ποιο Minimal. Όμως αυτό το το καλοκαίρι δεν θα είναι σίγουρα ένα μονόχρωμο καλοκαίρι. Σας παρουσιάζουμε τα χρώματα που κυριαρχούν στους σχεδιαστικούς οίκους για φέτος, προσθέτοντας και μερικές λεπτομέρειες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε ποιο έξυπνες και εύκολες τις επιλογές σας και τις αγορές σας.

Κόκκινο. Τέλειο αν θέλετε να μην περάσετε απαρατήρητες, ταιριάζει τόσο σε ξανθές όσο και σε μελαχρινές. Αν σας φαίνεται λίγο σκληρό σαν χρώμα, για ρίξτε μια ματιά στις ποιο light αποχρώσεις του. Να είστε σίγουρες ότι αν συνδυαστούν κατάλληλα δίνουν ένα εντυπωσιακό στυλ και ύφος.

Μπλε. Όλες οι αποχρώσεις του, από ανοιχτό μπλε μέχρι το βαθύ γαλάζιο. Με πρωταθλητές τα τζιν σε χρώματα του ουρανού που βλέπουμε στις συλλογές των Luis Vuitton και Chloe.

Κίτρινο. Λίγο δύσκολο για ένα total look, αλλά αρκετά όμορφο αν χρησιμοποιηθεί σαν ένα χρώμα κάλυψης πάνω από απαλό μπλε ή σε συνδυασμό με μαύρο για να εντυπωσιάσετε.

Ροζ. Κυρίαρχο χρώμα τις τελευταίες δυο σεζόν, που όμως κρατάει ακόμα. Εύκολο σαν χρώμα, μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα, είναι ιδανικό για το καλοκαίρι τόσο μόνο του, όσο και σε συνδυασμό με το λευκό.

Πράσινο. Και σε αυτή την περίπτωση, όλες οι αποχρώσεις του. Από το ξεπλυμένο πράσινο της στρατιωτικής στολής παραλλαγής που υιοθετεί ο οίκος Chanel, μέχρι το κυπαρισσί στα μπουφάν Ralph Lauren, φθάνοντας στα γαλαζοπράσινα κοστούμια Tod και Just Cavalli.

Φύγετε μια για πάντα λοιπόν το μουντό κλασικό και κάντε την ανατροπή με Funky και λαμπερά χρώματα που θα σας φτιάξουν την διάθεση.

Και μην ξεχνάτε σε όλα τα μονόχρωμα υφάσματα δένουν και αναδεικνύονται τα καλοκαιρινά σας κοσμήματα. Είτε είναι τα μεγάλα χίπικα κολιέ σας ή τα κομψά και καλαίσθητα μαργαριτάρια σας.

Ρίξτε μια ματιά στα ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΜΑΤΑ με τις καλοκαιρινές τους προτάσεις σε κοσμήματα και Τσάντες.

Φιλικά

Χειροποιήματα, www.doingart.gr

Επιλεγμένες Δημοσιεύσεις
Πρόσφατες Δημοσιεύσεις
Αρχείο
Αναζήτηση με λέξεις-κλειδιά
bottom of page